Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 
 

1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL (Várhatóan 1 munkanap a feladástól számítva)

Szeretné kényelmesen, otthonában átvenni a megrendelt terméket? Válassza a házhoz szállítást és akár 1 munkanapon belül a kezében foghatja megrendelését!

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 9-18 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.

Honnan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?
Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben is küldünk értesítést, valamint csomagját nyomon követheti a Partnerünk online rendszerében a tőlünk kapott csomagszám beírása után.

Nem talált otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítjuk!
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást. 

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Szállítási díj (bruttó):

0-20kg: 1790ft

Utánvét Díja: 635ft

 

Súly határ

Amennyiben a megrendelt termék súlya meghaladja az 20 kg-ot, úgy egyedi szállítási díjat állapítunk meg. A megállapított összegről természetesen a termék kiszállítása előtt egyeztetünk a vásárlóval.

Csomag ár 

A szállítási díj csomagonként van meghatározva. Amennyiben a megrendelést nem tudjuk egy csomagban kiszállítani, úgy felmerülő plusz költségekről a csomag feladása előtt egyeztetünk a vásárlóval. Több termék megrendelése nem jelenti automatikusan azt, hogy nem kerülhetnek 1 csomagba a termékek! Munkatársaink mindent megtesznek hogy lehetőleg 1 csomagba kerüljenek a termékek, de a legbiztosabb ha az ügyfél telefonon és/vagy emailban kéri, az egy csomagban való elhelyezést és küldést.

Árukereső.hu Árukereső.hu